fredag 13. april 2007

Fredag i dag...

... og ikke nok med det. Det er den trettende. Ikke at det betyr noe. Men det er greit å vite. Samtidig er det litt sent å få greie på det nå da. Som man sier, er uhellet først ute, er det for sent å fortelle at det er fredag den trettende i dag. Men bare så dere vet det, det er aldri mer enn tre fredag hvert år, i år er det bare to. Den siste er i juli en gang, antakeligvis rundt halvveis ut i måneden. Til neste år er det bare en, så da kan vi vel slappe av? Vel, ikke vær for sikker, for kineserne og japanerne mener tirsdag den trettende er ulykkesdagen. Uff.
Men det hele er jo selvfølgelig bare overtro da. Tror jeg.

Lopper. Har dere sett nærbilder av sånne? De ser virkelig ikke hyggelige ut. Og bedre blir det slettes ikke når du vet at de er blodsugende. Og som ikke det var ille nok, var det en enslig loppe som var utgangspunktet for utryddelsen av store deler av Norges og befolkning på det glade 1350-tallet. Faktisk. Og så er de så flinke til å hoppe. Det er vel derfor man har disse loppesirkusene, selv om det jo aldri var noen som så noe. Siden de var så små. Eller, nei, egentlig ikke derfor. Fordi det enkelt nok var juks. Lettjente penger. Ikke sant? Det ser forresten ut som det står lett jente uten mellomrom. Men for de som ikke skjønte det, så står det ikke det. For det hadde ikke gitt noen som helst mening.
Det er dette som er grunnlaget for imorradagen da. Juks og lettjente penger. Blodsugende priser, og forhåpentligvis ikke pest. Det er bare å komme for å hjelpe russen med prosjektet! Er det for kort varsel, er det bare å komme om ca et år istedet:)

Ingen kommentarer: