søndag 29. april 2007

ti minutter og tjueni sekunder...

Ja, dette blir kanskje siste posten på en stund... Med mindre det finnes internettkaféer i berlin/praha, evt internett på hotellene. Av en eller annen grunn forventer jeg nesten det, men vi får se... Tar meg ihvertfall en velfortjent tur utenlands imorgen. Velfortjent fordi alt har vært så fryktelig stress de siste ukene, selv med alle fridagene. Det er jammen ikke lett å være andreklassing. Det faktisk steintøft.

Noen lag vinner serien i april, andre i oktober. Tilfeldigvis er det sånn at det bare er de som vinner på høsten som får medalje. I gull altså. Men det er jo en god tradisjon, så de må bare fortsette. Så lenge en kan se på alle "nå vinner B**** serien, endelig"-oppslagene på våren med godt humør, og skjønne at B****-TV, eller TV2 som de kaller det er desperate, men kommer til å bli atskillig stillere om noen måneder, ja, så er det egentlig litt koselig. Litt søtt.

Ti minutter og tjueni sekunder er tiden det tar mellom hver gang fxtv stopper å sende rosenborgoverføring til min PC, irriterer meg grenseløst...

Sees i Tsjekkia...

Ingen kommentarer: